Sommarträff i Korpoström

28.07.2023 kl. 14.00 – 18.00

Sommarträff i Korpoström

Svenska Klubbens tradition med sommarträff fortsätter i Korpoström fredagen den 28 juli. Till sommarträffen är alla herr- och dammedlemmar avec välkomna.

Sommarlunch

Klockan 14.00 samlas vi till en gemensam sommarlunch. Som förrätt får vi får njuta av Tallbacka trädgårds salladsmix med bröd och ost. Som huvudrätt blir det tjälknöl på nöt eller dagens fisk i ugn, potatis, kall pepparrots-dillsås och gurksalsa. Sedan kaffe eller te samt chokladpudding med bär. Priset är 35 € per person.

Obs! Meddela om eventuella allergier eller dietönskemål i samband med anmälan.

Utställningen MIGRATION

V får också höra en presentation om skärgårdscentret Korpoström och huvudutställningen MIGRATION.

Vi kan besöka utställningen där ett 10-tal samtida konstnärer behandlar temat migration ur olika perspektiv och med olika medier. Skärgårdscentrets mångvetenskapliga stil belyser migrationen av människor, företeelser, växter och djur.

Utställningen vill fästa uppmärksamhet vid frågor som är aktuella och väsentliga speciellt för skärgården, men samtidigt också visa att vi är en del av en större helhet såväl historiskt, ekologiskt som geografiskt.

Adress

Adressen är Korpoströmsvägen 832, 21720 KORPOSTRÖM.  Om du kommer med båt kan du reservera båtplats i gästhamnen för 5 €. Mera information hittar du på skargardscentrum.fi.

Anmälan

Anmälan senast 20.6.2023 till kansliet@svenskaklubben.fi. Anmälningen är bindande. Du får sedan en faktura som ska betalas i god tid före träffen. Kom också ihåg att anmäla eventuella allergier eller dietönskemål.

Välkommen!